Nyårsafton

Nu sitter man här på nyårs afton, som en riktigt stolt mamma UTAN alkohol, förstår mig faktiskt inte på dem som har barn och super sig "full" bara för att det blir ett nytt år i kalendern, för mig känns det meningslöst.
Men vi alla har olika åsyn på det hela som tur är, plutten sover och M är ute och far.

Älskar min son över allt annat och mycket mycket mer!


Gott nytt år på er!


Fre,Lör&Sön

Jahapp, det var det där med och blogga, när ska man hinna allt!?

Men iallafall, i fredags var Jag och min älskade karl med våran son till tandläkaren, det gick bra!
Sen vart det lämna Wille hos farmor, hem, duscha och hämta saker och sådär, för William skulle sova hos farmor medans jag och min älskade var och skrev lite papper!
Nu är det äntligen klart, ska bli så underbart, jag läääängtar massor! 
Men iallafall.
Sen släppte jag av honom på jobbet då han skulle på julbord med firman, släppte honom, brännde iväg och handla några av dem sista julklapparna. Sen mötte jag upp Mickan och vi roade oss på eget håll!
Kallt var det, men kul hade vi :)
Hämta karln på stan, släppte av Mickan för hon hade tagit sin bil till staden för hon skulle sova hos sin mamma för hon skulle upp och jobba lördag morgon :) men det gick nog bra! FY så kul vi hade ! xD

Hem med en skapligt onykter gubbe, kasta honom i säng, sen gick jag också och la mig, klockan var ganska mycket när vi kom hem då inte folk behagar att köra fortare än 50 bara för att det snöar lite, blir galen, kasta ner en växel och brännde om och mickan hängde såklart på :) vi är ju så proffsiga bilförare :P

Vaknade, då var det lördag.
Åkte och hämta Wille, och allt hade gått jätte bra, dem hade varit hemma hos gammel mormor och morfar och busat en massor, det såg tydligen ut som kaos när dem åkte därifrån, men det gör inget, han är värd allt!

Sen beställde vi hämt mat då älsk var så bakfull och sugen.. :)

Kvällen vart lugn, vi åkte hem, Wille somnade och jag och älsk kikade på nya Wallander, den var bra!

Söndagen kom väldigt hastigt där på, och här är vi idag, har inte gjort så mycket, var ut och drack en kaffe med Williams morfar, åkte hem till Williams mormor och släpte av morbror som hängde med ut, sen åkte vi och fixade lite saker som behövdes göra.

Vi åkte hem, M gjorde mat till oss idag, det var massor med gott! Tack älsk!
Skönt och slippa laga mat emellan åt, klockan sprang iväg, Wille badade lite, sen var det dags för honom och sova, älsk sövde honom medans jag plockade undan disken och gjorde lite ordning i köket för jag skulle fortsätta slå in klappar, för snart är julen här, det känns lite mer verkligt nu när snön fallit till backen iallafall..
Men hur ser julen ut, inga speciellt smidda planer, hoppas på en lugn dag....


Nej nu ska jag och älsk kika film, skriver imorn om jag hinner, orkar och vill :)

Tjingeling


Torsdag

Ja, så var det här med och skriva blogg, man hinner inte alltid det.

Men vi gör väl ett försök idag istället.

Idag har vi varit ute på promenad, kallt var det men ganska skönt, gick till bvc och träffade läkaren, allt såg bra ut iallafall, skönt det !
Sen gick vi och handla mjölk och juice till lunchen, tant mickan gjorde oss lunch sällskap, det var trevligt.
Men hon var bara kvar till typ 14, brännde en skiva och så till henne innan hon for iväg till "sin" han :)

Vi har damsugit och fixat lite, lekt en väldig massa och bara myst :)




Mammas charmtroll som älskar att titta ut genom fönstret <3

 


Tisdag

Jag kan inte föklara min lycka, kan det inte bara bli fredag...

På fredag, på fredag....



Jag älskar dig



Måndag

Ja, nu är det måndag igen och det fall lite snö till backen....
Fy så helgerna går fort...
Idag har William varit med sin snälla farmor en stund medans mamma var på möte, det gick bra :)
William fick ett pussel med ljud på posten idag, den uppskattades mycket.
Sen var vi iväg och handlade några mjölk och frukost till imorn bitti.
Vi åkte hem och lekte en massa och jag bakade en kladdkaka tills tant mickan skulle komma på kaffe, den uppskattades, vi busade massor med Wille, sen kom Marcus och jag gick ner och fixade tvätten med Mickans sällskap, det tackar vi för! :)
Sen åkte hon och jag började laga mat, det vart korvstorganoff och ris, dock åt jag den aldrig då jag inte var hungrig när maten var klar, men Marcus fick matlåda iallafall, det är huvudsaken.
Annars flyter livet på och fick ett väldigt bra besked idag, dock tänker jag inte avslöjja det än, det kommer med tiden.
Veckan blir nog ganska lugn.
Tar en dag i taget och se vad som händer :)



Det finaste på denna jord



♥ Mamma älskar dig! ♥
  


Söndag

Jaha, då var det söndag igen, helgen har varit lugn, i fredags vart det hemma mys kväll med idol, erik vann såklart, men det var ju inte oberäknat. Hade hoppats på Calle, men inte då.

I lördags var vi in i stan en snabbis, mycket folk så vi struntade i det och åkte hem till Williams farmor och åt och sådär, sen åkte vi hem och jag la Wille, sedan skulle jag upp till Carro och Larsa för att kika hur dem hade det på festen, dem hade så roligt så till och med grannarna klagade, så dem fick stänga av kareokemaskinen och dra igång en cd skiva, klockan gick fort, Jag och tant Mickan var ute och kikade läget, med tanke på att marcus är fri nästa fredag så då fick jag vara lite "ledig" den här lördagen :) Sen var vi en sväng till östhammar och kikade, där var det ett jävla drag, till och med farbror blå var ute, haha!
Nere vid bowlan var det mycket folk och någon var så full och fick åka gratis taxi hem. haha, fy så kul vi hade :)
Sen bar det av mot Gaaajmo igen, på vägen hem vart vi omkörda av någon jätte häftig, haha men när man svänger mot gaaaajmo slog dem på en tvärnit, det var någon som skulle spy, klockan tickade på och vi hade massa kul :)
när vi väl kom till gaaajmo såg jag "henne", läget verkade inte så bra, men vi styrde upp de ganska enkelt, trots några om och men, men det löste sig iallafall.

Och nu är vi här igen, tråkigaste dagen på hela veckan. Söndag.
Har inte gjort så mycket, efter min och mickans trevliga kväll så vart det lite sovmorgon :) sen åkte vi hem till Williams farmor och drack lite kaffe, även idag slapp jag laga mat, det tackar vi för :) men jag kommer nog få igen ska ni se :)


Hoppas du har haft en lika rolig helg som jag har :)


Fredag

Ja, så här nära helgen har vi inte varit den här veckan :)

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, damsugit lite hemma och lekt en himlans massa, alltid lika roligt för lilleman älskar det, dock är han så underbar så han kan sitta och leka själv, duktig mammas stora pojke. Det bästa han vet är att leka med bilar på mattan, han kan även låta som en bil när han leker :)
Mammas stora kille, är inte liten längre...

Annars blir det nog ganska så lugnt i helgen, Larsa fyller år idag, grattis till honom :)

Sen är det idol finalen ikväll, vem tror du vinner?

Nej, nu ska jag plocka undan lite medans lilleman sover middag i sin egna säng :)


Torsdag

Nu blir det premiär inlägget, har velat länge, men det vart en blogg iallafall :)


Världens finaste!


Det finaste på denna jord <3

Mammas skatt, jag älskar dig!


RSS 2.0